34-vjeçari shqiptar u mundua të merrte 5 jėtë besimtarësh teksa faleshin, reagon Imami Kalaja: Allah mos qoftë më kėq

34-vjeçari shqiptar u mundua të merrte 5 jėtë besimtarësh teksa faleshin, reagon Imami Kalaja: Allah mos qoftë më kėq

Imami i xhamisë ‘Dine Hoxha’ Ahmed Kalaja në rrugën e Kavajës ka re aguar pas su lmit me në këtë vend k ulti, ngjarje e ndodhur gjatë muajit të Shenjtë të Ramazanit.

Me anë të një videoje në Facebook, Kalaja ka treguar se një person me t hi kë ka su lmuar punonjësit e xhamisë dhe besimtarët që po f aleshin aty. Imami Kalaja shprehet se shpreson të mos j etë su lm te rrori st në këtë muaj të M adhërueshëm të Ramazanit.