Pasi Iu Zbulua “Vendi I Punës” Në Dubai, Reagon Arta Nitaj

Pasi Iu Zbulua “Vendi I Punës” Në Dubai, Reagon Arta Nitaj.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Vendi i punës së shumë bukurosheve shqiptare në Dubai, është zbuluar “aksidentalisht”, shkruan “InfoKosova”.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Pikërish ishte në një fotografi të një Cl ubi në Dubai, bukuroshja e njohur Arta Nitaj.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Aty thuhej se për kli entët milionerë të këtij kl ubi, Arta dhe një vajzë që shihej me të, i shoqërojnë mi liarderët arab.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

E kjo fotografi ka bërë xhiro nëpër të gjitha po rtalet tona. Por, Arta ka zgjedhur që në heshtje të rea goj ku ndër këtij lajmi… per me teper Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…