Morën “Kredi Në Bankë Për Të Bërë Fëmijë, Zoti I Dha Trinjake, Rrëfimi Prekës” I Dy Prindërve

Morën “Kredi Në Bankë Për Të Bërë Fëmijë, Zoti I Dha Trinjake, Rrëfimi Prekës” I Dy Prindërve.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtē…

Kjo është hi storia e mocionuese e ciftit Enver dhe Etleva Zinës. Ata janë të martuar prej 15 vitesh, por vetëm së fundmi janë b ekuar me ardhjen në jetë të tre fëmijëve trinjakëve Amel, Mabel dhe Elsian.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtē…

Përmes l otëve ata treguan për emisionin “ Vizioni i Pasdites” në Vizion Plus momentet emo cionuese të plotësimit të ëndrrës së tyre të kahershme.
“Kemi pritur shumë, kurrë nuk i humbem shpresat… Na është dashur të marrim kre di për të bërë fe rtilizimin I n V itro pasi nuk i kemi patur mundësitë ekonomike më parë”, u shpreh mes e mocionesh Etleva, e cila 5 muajt e fundit të sht atëzanisë i ka kaluar pranë spi talit pasi kishte komplikacione.“Deri tani paskemi jetuar një jetë bo she, pa kuptim, pa një mo tiv, me zor e prisnim por nuk e kishim menduar asnjëherë se çfarë gëzimi do të ishte. I mbaj në duar dhe ende nuk më bësohet që janë të mitë”, vijon Etleva.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtē…

Megjithëse janë prej një kohe të gjatë të papunë e ndërkohë që duhet të mendojnë për të ushqyer tre vogëlushët e tyre, ata duhet të sh lyejnë edhe kr edinë që morën në b ankë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mē p0shtē…