Kejvina Shton Listën, Lidhja Me Djalin E Hashim Thaçit. Si Ia Shijoi Pasurinë E Saj Deri Sa Ia Zbuluan…

Kejvina Shton Listën, Lidhja Me Djalin E Hashim Thaçit. Si Ia Shijoi Pasurinë E Saj Deri Sa Ia Zbuluan…Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

A ktaku za, dorëheqja dhe k onfiskimi i shtëpisë së ish-Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, ishte lajmi që bëri xhiron në mediat kosovare, shqiptare, por jo vetëm. Lajmin për ko nfiskimin e shtëpisë së Thaçit e ka bërë avokati i tij, Dastid Pallaska.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Dastid Pallaska deklaroi: Ba stisja është kr yer, ku jane gjetur shume dokumente dhe foto te artistet se njohur shqiptar Kejvina Kthela me djalin e Hashimit, Endri Thacin. Keto pamjet u bene buje ne rrjetet sociale dhe … Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…