Isha vetëm 14 vjeçe, Bleona Qereti flet me lot në sy: Babai më fuste ne…

Isha vetëm 14 vjeçe, Bleona Qereti flet me lot në sy: Babai më fuste ne… ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ndonëse vitet ikin këngëtarja e njohur Bleona Qereti vazhdon të mbetet po aq e pëlqyer sa dikur.ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ditën e sotme, Bleona është kthyer pas në kohë dhe ka kujtuar datën 25 nëntor 1994 kur e p arnuar për herë në festivalin e dhjetorit.ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Përmes një video të publikuar në Instagram, ajo e pr ekur ka shprehur mirënjohjen ndaj të gjithë bashkëpunëtorëve që e ndihmuan kur ishte vëtëm 14 vjeç.ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…