HABlT Tayna,zbuIon komentet ‘ngacmuese’ që ia bën yIIi i Real Madridit

HABlT Tayna,zbuIon komentet n’gacmuese’ që ia bën yIIi i Real Madridit.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Eftuara spe ciale e pjesës së fundit në mbrëmjen e së shtunës në “Shiko Kush LUAN” në Top Channel ishte Tayna.

Në një “përballje” para autores dhe moderatores së emisionit Luana Vjollcës, Tayna u gjend e gatshme të pëgjigjej dhe mos provonte ushqimet e “sh pifura” të sfi dës “Ndaje ose haje”.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Së fundmi në Instagramin e saj u pa teksa ylli i Real Madrid, Vinicius JR linte komente ng acmuese dhe postonte këngët e reperes shqiptare në insta story, në profilin e tij në Instagram, ku ka mbi 8.6 milion ndjekës.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Për këtë m arrëdhënie me ng acmime ndaj njëri-tjetrit, Tayna u pyet në “Shiko Kush LUAN” ku vendosi t’i tregonte mesazhet me Vinicius në Instagram.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Tayna: Foto të bukura!
Vinicius: Të pëlqejnë?

Tayna: Po!.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…