Teuta Krasniqi e pranon: Nuk e di tabelën e shumëzimit

Teuta Krasniqi e pranon: Nuk e di tabelën e shumëzimit .Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Teuta Krasniqi ka qenë e ftuar për këtë javë në “Pyetje Express”.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Aktorja Teuta Krasniqi ka dhënë disa përgjigje interesante në emisionin Express Rozë, konkretisht në rubrikën “Pyetje Express”..Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ajo nuk ka ditur përgjigje të saktë në disa pyetje, si për çmimin në trafikun ur ban në Prishtinë, pastaj sa ve bën pula.

“Shans nuk ka! Unë e them shumë shpesh dhe e them me krenari që nuk e di tabelën e shumëzimit”, ka thënë Teuta kur është pyetur nga gazetarja se a e dinë tabelën e shumëzimit me numrin 7. /GazetaExpress..Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…