Spahiu: Unë si i shkolluar në Tiranë, kosovarët i shoh budallë, të trashë e naîvë

Spahiu: Unë si i shkolluar në Tiranë, kosovarët i shoh budallë, të trashë e naîvë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Analisti politik, Nexhmedin Spahiu, ka thënë se si i ndivid që ka jetuar në Tiranë dhe është int egruar në shoqërinë e tyre,kur futet në atë identitet kosovarët i sheh si budallenj e të trashë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Spahiu thotë se një konstatim të tillë për kosovarët e jep në momentin kur futet në identitetin shqiptar.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ai ishte i ftuar në një de bat i cili kishte temë kryesore bashkimin kombëtarë, Spahiu kishte treguar se si i sheh kosovarët pasi ai është integruar në Tiranë.

“Unë si njeri i in tegruar në shoqërinë shqiptare , meqë kam qenë profesor universiteti në Tiranë, e kryeredaktor i gazetës më të madhe në Shqipëri, kam krijuar ide ntitet të dyfishtë. Kur futem në id entitetin shqiptar, kosovarët më dukën nai va, të trashë e b udallë. Dhe kur e mendoj unë që jam lindë e rritë në Kosovë, paramendoni se si ju konsiderojnë të tjerët.” , ka thënë Spahiu.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Derisa ka thënë se kosovarët i shohin ata në Shqipëri si vëllai i madh vëllain e vogël.

‘’Ju i shihni si vllai i vogël vëllanë e madh’’, shtoi ai.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…