Kam qene e varfer, 14 vjece kam derguar rrogen e pare ne shtepi : Ja se cfare ka punuar Alketa ne kete moshe.

Kam qene e varfer, 14 vjece kam derguar rrogen e pare ne shtepi : Ja se cfare ka punuar Alketa ne kete moshe.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Pas komenteve të shumta në festivalin e RTSH-së, Alketa Vejsiu qëndroi në heshtje derisa doli lajmi i madh se do mbërrijë në “Sanremo”.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Alketa është një prej prezantuesve të festivalit të famshëm në Itali, i cili do të zgjedhë artistin që do i përfaqësojë në E u ro vision. Alketa e ka konsideruar si një sukses në karrierën e saj dhe nuk ka hezituar që të japë intervista për revistat italiane.

Në një prej tyre, tregoi si re agoi kur mësoi se do ishte pjesë e një prej festivaleve më të mëdha në vend.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…