Djali nga Puka na la pa fjale: E fejuara s’kishte pasur as 1 e as 2, unë jam i 10-ti! Tani kam martesen si t’ja bej

Djali nga Puka na la pa fjale: E fejuara s’kishte pasur as 1 e as 2, unë jam i 10-ti! Tani kam martesen si t’ja bej

Një djalë është tr on ditur kur ka zbuluar të shkuarën e të fejuarës së tij. Djali thotë se kjo gjë ka ndikuar në marrë dhënien e tyre. Kjo është hi storia e rrë fyer.

“E fejuara ime ka patur të dashur aq sa s’ka pasur një mashkull. E unë këtë gjë e mësova shumë vonë.

Jam 32 vjeç nga Puka dhe tërë jetën e kam kaluar në e migrim. E kështu si me njohje më prezantuan me të. Ajo është moshatare me mua.

Nuk pr etendoja të isha i vetmi, duke ditur edhe moshën tonë, ama jo të kishte patur një ekip futbolli.

Nat ën e parë që qëndruam bashkë i kërkova të më tregonte të vërtetën dhe më e forta është se ma zbuloi vetë.

Më tha troç fare që dikur kishte dashur shumë dike, në gjimnaz, por pas nda rjes me të nuk i kishte ecur më me asnjë mashkull.

E si përfundim më tha që ka njohur diku nga 9 djem, unë jam i 10-ti.

Nuk dija nëse të vlerësoja sinqeritetin e saj apo t’ja mb athja të ikja prej aty. Por ne ishim dhe jemi akoma të fejuar.

Kështu është e respektuar dhe mua më pëlqen shumë edhe si karakter ama 9 persona?Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…