Dalin pamjet nga aksi,denti me tre vi,ktima në Gjakovë, një grua nga Shqipëria

Dalin pamjet nga aksi,denti me tre v,iktima në Gjakovë, një grua nga Shqipëria

Kanë dalë pamjet e para nga aks identi i rën dë në fshati Raçë të Gjakovës, ku mbetën të vd e kur tre persona.

Sipas mediave vendase, njëra nga v ik timat është nga Shqipëria. Vi kt imat e a ksid entit janë Rokson Domgjonaj, Pjetër Ndrecaj si dhe bashkëshortja e tij nga Shqipëria, Blerina Meqaj.

Në pamjet e mëposhtëme duket se një mjet tip ‘Ford’ është shka tërruar plotësisht, pasi p ërpl a sja ka qenë e fortë.

Aksi denti i rë ndë ndodhi mëngjesin e ditës së sotme, ndërsa shkak mendohet të jetë shpejtësia tej normave dhe lagështia në rrugë…