Çifti i mbipeshë, раѕ një diete dråѕtike i kthehen jetës normale dhe bëhen рrindër për herë të рarë

Çifti i mbipeshë, раѕ një diete dråѕtike i kthehen jetës normale dhe bëhen рrindër për herë të рarë

Një çift i trashë hu mbi një gur tro nditës 30 mes tyre për t’u bërë prindër pasi u përpoqën të mbetesh sht atzënë për shtatë vjet.

Burrë e grua të cilët ishin të dy mbipeshë ten tuan për 7 vite për të lindur një fëmijë, por ishte e pamundur. Kështu ata vendosën për të hu mbur peshë dhe rezultatet e tyre ishin mahnitëse.

Dustin Hall 37 vjeç iu në nshtrua një b ajpasi ga strik në Korrik të vitit 2016 dhe mbajti një dietë me pr oteina të larta, me karbohidrate të ulëta duke hu mbur shumë peshë për një vit e gjysmë.

Raquel 34 vjeç u frymëzua nga suksesii tij dhe bëri të njëjtin o peracion në Dhjetor të vitit 2018 dhe në Prill të viti 2020 ajo zbuloi se ishte sht atzënë.

Çifti, nga Lathrop, California Veriore, SHBA, u bënë prindër të Presley më 21 Dhjetor 2020 ishin të bindur që hu mbja e peshës i ndihmoi ata të bëheshin prindër.