Biseda: Modelja nga Tirana pranon të dalë me 53 vjeçarin vetëm e vetëm që… .

Biseda: Modelja nga Tirana pranon të dalë me 53 vjeçarin vetëm e vetëm që… .
Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Shumë prej vajzave po të shohësh në pr/ofilet e tyre në instagram ose facebook sheh që pro/fesioni i tyre është modele. Po sa ag jensi të modës ne Shqipëri dhe Kosovë janë ser/ioze dhe që kanë fr yte të mira nga pjesmarrja e femrave disa prej tyre edhe min/orene./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në redaksine e shqiperiaime.al ka ardhur një bisedë e cila është dërguar nga nje person i cili e ka vje/dhur këtë nga producenti emrin e të cilit ai ka dashur ta bejë pub/lik por e drejta e pr/ivatësis së gjithësecilit na bën që ne ta mbajmë të fshehur./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet