Andi dhe Melisa i japin fund beqarisë dhe shpallin fejesën, publikohen fotot.

Andi dhe Melisa i japin fund beqarisë dhe shpallin fejesën, publikohen fotot.

Andi dhe Melisa, dy nga konkurrentët më të përfolur në ed icionin e dytë të “Përputhen” duket se i kanë dhënë fu nd beqarisë.

Faqja e “Përputhen dema skime” në Instagram ka publikuar një foto, ku shihen të dy pranë njëri-tjetrit dhe mendohet se janë në zy rat e një Gj endje Civ ile.

Si gurisht ky nuk është një lajm që befason, kjo për faktin se të dy prej kohësh kanë qenë me njëri-tjetrin, edhe pse janë përpjekur ta mohojnë.

Në foton e publikuar shihen të dy mjaft të lumtur dhe gati për të firmosur a ktin e fejesës.

Mbetet për t’u parë nëse do ta pranojnë apo mohojnë në ditët e ardhshme.