Vajza E Lutës E Mbulon Kokën, Ndërsa E Zbulon Gj0ksin …

Vajza E Lutës E Mbulon Kokën, Ndërsa E Zbulon Gj0ksin …

Kënga Haziri vajza e politikanit të njohur Lutfi Haziri është tashmë e njohur në rrjetet sociale.Secilën foto që sjell shnd ërrohet në lajm. Ajo njihet edhe për fotot pr.ovokuese që poston./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ndërsa së fundmi ajo ka postuar një fotografi në instagram ku ka habitur me veshjen, kokën e kishte mbuluar e gj oksin e kishte zbuluar… per me teper sht1p me p0shte dhe ju dal1n pa.mjet e saj eksluz1ve