Një njeri i çudĺtshëm i bëri kërkesë në facebook por disa ditë më pas poIīcët i tregojnë zbuIimin e FRÎKSHËM…

Një njeri i çudĺtshëm i bëri kërkesë në facebook por disa ditë më pas poIîcët i tregojnë zbuIimin e FRÎKSHËM…

Një njeri i çudĺtshëm i bëri kërkesë në facebook por disa ditë më pas poIîcët i tregojnë zbuIimin e FRÎKSHËM…!!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në ditët e sotme të gjithë dhe pothuajse çdo moshë të gjithë përdorin rrje tet sociale si Facebook/Twitter dhe Instagram.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale: në pjesën market!ngu^t për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…