Më Mirë Të Martohesh Me Shqiptare Apo Kosovare? Bearti Iu Jep Të Gjithëve Një Lėksion Të Qartë

Më Mirë Të Martohesh Me Shqiptare Apo Kosovare? Bearti Iu Jep Të Gjithëve Një Lėksion Të Qartë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Nda rja e Teas dhe Beartit ka qenë një nga çështjet më të diskutuara të ditëve të fundit në mediat rozë. I pari që pranoi ndarjen në rrjete sociale ka qenë Bearti, pas th umbave të njëpasnjëshëm që ata të dy po i drejtonin njëri-tjetrit në rrjete sociale. “Po gjithçka ka marrë fund. Nuk dua dr ama ose vëmendje, kështu që dua me e mbyll këtu këtë kapitull edhe mos me e hap më asnjëherë”, shkruante Bearti.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Më pas Tea zbuloi gjithçka për nda rjen përmes një interviste. Ajo ka treguar se arsyeja e nda rjes ishte xhe lozia e tepruar dhe pasig uritë e Beartit. Tea tregoi se ai e ndiqte ngado dhe se ajo hoqi dorë nga gjithçka për t’ju përkushtuar Beartit, por pranoi se ka bërë gabim… per me teper ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…