Lag Gj0ksin Me Qumësht Dhe Mbush Gojen Me Banane, Françeska Jaçe Thýen Rrjetin Me Videon, Luana I Heq Mikrofonin

Lag GjOksin Me Qumësht Dhe Mbush Gojen Me Banane, Françeska Jaçe Thýen Rrjetin Me Videon, Luana I Heq Mikrofonin.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0në p0shtë…

Modelja Françeska Jaçe ka n xehur ‘situatën’ me disa momente pr ov okuese. E ftuar në emisionin “Shiko kush luan”, ajo ka pranuar sf idën dhe është zh y tur në një vaskë, duke u larë me qumësht.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0në p0shtë…

Më pas, ka vijuar me pr ovo kimet duke nisur që të ushqehej me një banane, duke u shoqëruar nga duartrokitjet e konkurentëve të tjerë. E vetmja që ka ndërhyrë ka qënë moderatorja, Luana Vjollca, e cila i ka hequr mikrofonin në momentin që po lahej me qumësht.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0në p0shtë…