Hajde-hajde! Iu “ndez llamba e kuqe Lulit 64 vjeçe nga Fieri, i heq rrobat në mes të lokalit”

Hajde-hajde! Iu “ndez llamba e kuqe Lulit 64 vjeçe nga Fieri, i heq rrobat në mes të lokalit”

Luljeta e “Përputhen +40” dalloi për tipin e saj mos k ok ëc arës që me futjen e saj në emison.

Por duket se bë mat për të nuk paskan fund. Në rrjet po qarkullon një video e Luljetes që heq bluzen në mes të lokalit dhe shk akton shumë të qeshura në tavolinë.

Luljeta u shpreh në “Përputhen” se kur i “ndizet llamba nuk pyet dhe mesa duket llamba e Luljetës është ndezur”!