Fifi dhe Flori Mumajesi janë në një lidhje? Këngëtarja: Ai është pika ime e dobët…

Fifi dhe Flori Mumajesi janë në një lidhje? Këngëtarja: Ai është pika ime e dobët…Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Këngëtarja e njohur dhe shumë e dashur për publikun, Fif,i ka realizuar një bisedë vi rtuale me ndjekësit në rrjete sociale, ku nuk ka munguar një pyetje rreth Flori Mumajesit. “Çfarë është për ty Flori Mumajesi?”, e ka pyetur një ndër ndjekësit.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Fifi ka bërë lëmsh rrjetin duke u përgjigjur se Flori është pika e saj e dobët. “Pika e dobët”, ka r eplikuar këngëtarja.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Kujtojmë se rreth dy vite më parë ajo dhe Flori janë përfolur për një histori dashurie. Kjo de klaratë e Fifit ka bërë që të rilindin sërish këto aludime.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…