E Nisi Si Rrobaqese, Mediat Britanike ‘Çmenden’ Nga Polîcja Bionde Shqiptare Qe Punon Ne Fshat !!!

E Nisi Si Rrobaqese, Mediat Britanike ‘Çmenden’ Nga Polîcja Bionde Shqiptare Qe Punon Ne Fshat !!! Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Para pak ditësh, JOQ Albania bëri publike në media, foton e p olices më ‘ h ot’ të Kosovës, Linda Aliut, ku shfaqej me un iformën e P olicisë së Kosovës, duke mbajtur ar më në dorë. Pas kësaj, mediat e huaja nuk kanë pritur dhe kanë nisur që ta ‘marrin nëpër gojë’ emrin e saj. Si duket fotografitë e saj, të postuara në Instagram, ku shfaqet shumë jo shëse e veshur me bi kini, kanë bërë bu jë në mediat e huaja duke e cilësuar atë si një po lice e nx ehtë me gj oksin më të madh.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Mediat e huaja e shohin Aliun, si një vajzë që po e shijon shumë punën e saj. Në mediat e huaja theksohet se p olicja … per me teper me p0shte dhe ju dal1n pa,mjet e saj eksluz1v1