A po agjëron Arta Nitaj, këto pamje e thonë të kundërtën…

A po agjëron Arta Nitaj, këto pamje e thonë të kundërtën…

Arta Nitaj vazhdon të komentohet shumë herë për jet ën e saj personale.

Ajo gjithmonë ka berë me dije se është një agjëruese e rregullt dhe këtë e tregoi edhe këtë Ramazan përmes një postimi në Instagram.

Mirëpo, së fundi ajo ka postuar disa imazhe ku shihet e veshur me një bluzë të hapur, derisa ka vënë në f o k us gjo ksin.

Me këtë, Arta Nitaj ka bërë fansat të dys hojnë a është duke agjëruar apo jo?