A e dini se..? Mamaja e kujt këngëtare shqiptare është kjo?.

A e dini se..? Mamaja e kujt këngëtare shqiptare është kjo?.

Nëna e Rita Orës, Vera, merr vëmendjen e ndj ekësve mjaft shumë me paraqitjen në rrjete sociale.

Ajo ndan imazhe dhe video të ndryshme si nga karriera profesionale duke ndihmuar ndjekësit me mesazhe ndërgjegjësimi por edhe jo rrallë herë vjen nga përditshmëria.