Tėrmet 7 ballësh derisa po falnin namazin, kështu reaguan hoxha dhe xhemati

Tėrmet 7 ballësh derisa po falnin namazin, kështu reaguan hoxha dhe xhemati.

Në këtë të rmet kishin vd ekur shumë persona dhe ishin lë nduar më shumë se 100 pas dë m eve të sh kaktuara.

E kjo video tregon se si reaguan njerëzit në xhami, gjatë kohës sa po faleshin e kur ndodhi t ërmeti.

Një pjesë e xhematit largohen nga xhamia derisa thuhet se hoxha nuk ka lëvizur fare nga vendi.