Sara nga shkodra: ja se Si ma mori shoqja e femijerise burrin, por unë ende kujdesem per vjehrrin dhe vjehrren e sėmurë

Sara nga shkodra: ja se Si ma mori shoqja e femijerise burrin, por unë ende kujdesem per vjehrrin dhe vjehrren e sėmurë.Ju ftojmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Një grua na ka rr ëfyer h istorinë e tr ishtë të je tës së saj, përmes një letre dërguar në faqen tonë në Facebook “Shkodra.News”. Pa çka tr adhëtisë së të shoqit me mikeshën e saj më të mirë, ajo sërish nuk br a k tisi familjen. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

“Ka d himbje edhe d himbje. Por njeriu qenka i fortë. Jam një zonjë 43 vjeçe. Më kanë martu me sh kuesi që kur isha 17 vjeçe. Burrin e kam dashur dhe e dua. Nuk di nëse mka dashur, por them që kemi kaluar mirë deri para 4 vitesh. Kohë kur nisa punë në një fabrikë këpucësh, pas shumë vitesh shtëpiake sepse burrin nga Bushati e kam xhe loz. Por kur prindërit e tij të dy u s ëmurën, u detyrova me u fut dhe unë në punë. Fëmijë nuk kemi, ai ka pr obleme dhe unë e mbajta se e doja. Kur punoja në fabrikën e këpucëve njoha një shoqe dhe u lidhëm shumë bashkë. Ajo ishte ndarë nga burri e duke ken se jetote vetëm në Shkodër më vinte shpesh në shtëpi e pinim kafe me vjehrren. Burri e përcjellte kur hante darke tek ne se na vinte ke q me e nxjerr me barkun b osh. Pas disa kohësh shoqëri, s’kisha kuptu gjallë gja me dek, vjen burri e më thot ka ra në dashuri me të e duan të ikin në gjermani. E merrni me mend ça p ërjetova.

Kjaj unë, kjaj baba e nana, prindërit e tij. Nuk u luta as nuk sh ava. Sdi ku ma dha zoti for cën i thashë vetëm: Ju r aftë h aku jem ishalla. Prej asaj dite janë bashkë, ajo pret një fëmijë. Un jetoj me vjehrrin e vjehrren kujdesem për ta. Ata janë familja jeme dhe nuk pranojnë ma nuse tjetër. Djalin i them mos më e hedh poshtë, por ata thonë që mkan veç mu vajzë. Unë sa t’kem fr ymë do kujdesem për ta se jam rrit në shpinë e tyre e nana e baba smë jan aq krah. As e baj për shpi, as për asnjë gja. Djali i tyne i bani ha sha për një femër, por unë skam për ti b a raktis edhe pse kam pas ra ste me u sistemu”, shkruan ajo. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT