Sa bukur e këndon vajza e Sahides këngën dedikuar Ramazanit.

Sa bukur e këndon vajza e Sahides këngën dedikuar Ramazanit.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Sa bukur e këndon vajza e Sahides këngën dedikuar RamazanitRedola Marevci është vajza h astret e Sahide Mustafës.Siç dihet Sahidja ka vetëm dy fëmijë, vajzën dhe djalin, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ani pse e re në moshë Redola qysh tani ka zgjedhur rrugën e ëmës.Aji madje ka edhe këngë të publikuar e të kënduara bukur.E sot bukuroshja e re ka sjellë një këngë të bukur dedikuar muajit të Shenjtë të Ramazanit.Dëgjojeni, do iu kënaq jo vetëm veshtë por edhe zemrat/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet