‘Mimoza llastica’, tregon jetën në Zvicër: Burrin e kam “shef policie, zviceranët nuk pyesin për masa”

‘Mimoza llastica’, tregon jetën në Zvicër: Burrin e kam “shef policie, zviceranët nuk pyesin për masa”

Aktorja Zhaklina Dhimojani ishte sot në një lidhje direkte me emisionin “Rudina” në TV Klan, nga shtëpia e saj në Zvicër. Aktorja mbahet mend për rolin e saj si Mimoza Llastica dhe një pjesë nga filmi u transmetua edhe gjatë emisionit. Zhaklina tregoi gjatë intervistës s ituatën në Zvicër dhe jetën e saj priv ate, mar rëdhënien me bashkëshortin dhe vajzën e saj.

Aktorja tregoi se në Zvicër nuk janë vendosur shumë masa dhe se zvicerianët mendojnë se kanë im unitet si popull.

“Këtu nuk është aq t ragjike si tuata, në përgjithësi është e ndaluar të bësh grupe me më shumë se 5 persona, në rrugë mund të dalë kushdo, nuk kontrollohet, mund të shkosh kur të duash për të bërë pazarin, kërkohet distanca. Zviceranët në përgjithësi nuk kanë fr ikë si ne mesdhetarët. Para pak javësh një grua kur më pa me ma skë, më tha: Ej, jemi në Zvicër ne! Mendojnë se janë me i munitet si popull”, tha Zhaklina.