“Lypsari i uritur” u kërkon një copë bukë, shikoni si reagojnë shitësit në Gjakovë.

“Lypsari i uritur” u kërkon një copë bukë, shikoni si reagojnë shitësit në Gjakovë.

Anëtarët e grupit “GJ07 Prank”, kanë organizuar një eksperiment social në Gjakovë.
Njëri nga djemtë është veshur si lypës dhe ka hyrë në disa furra buke, ku ka kërkuar ushqim.

Ai është prezantuar si një i v arfër i uri tur dhe që i duhet një copë bukë.
Si sillen punonjësit e këtyre furrave?

Për më shumë shiko videon: