Ja kum pa hajrin kti populli dhe kosovës, kjo është shtëpia madhështore e Medës.

Ja kum pa hajrin kti populli dhe kosovës, kjo është shtëpia madhështore e Medës.

Mahnitëse si jashtë, ashtu edhe brenda.

Shtëpia e këngëtarit Mehedin Përgjeqaj – Meda është një shtëpi e bukur, si nga pamja e jashtme, ashtu edhe nga ajo e bren dshme. Meda ka preferuar që shtëpinë e tij nga jashtë ta fasadojë me ngjyrë të verdhë, e cila është e fasaduar në atë mënyrë, që të duket e bukur dhe e veçantë.

Në kuadër të shtëpisë së këngëtarit janë katër terraca, të cilat familja Përgjeqaj i sh frytëzon shumë. Përveç shtëpisë së madhe, Meda ka edhe oborrin me një hapësirë të madhe, i cili është i rregulluar mirë.

Në dhomën e ditës, e cila shihet se është e rregulluar në detaje, mo biliet janë të lëkurës, për të cilat zgjedhja ka qenë e të gjithë familjes, transmeton rtv21.tv

Në kua dër të shtëpisë, e cila ka rreth 650 metra katror janë tetë dhoma të fjetjes dhe pesë banjo, të cilat, secila në mënyrën e tyre janë të rregulluara deri në detajin e fundit.

Shtëpia e Medës deri tani 679 mijë e 658 shikime në kanalin You/tube.