Ja çka kanë të përbashkët gruaja e ‘molerit’ dhe Bora Zemani??

Ja çka kanë të përbashkët gruaja e ‘molerit’ dhe Bora Zemani??Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Arta Desku, është bashkëshortja e aktorit dhe moderatorit, Shpetim Deksu.

Shpetimi dhe Arta cilësohen si njëri ndër çiftet më të mirë në vendin tonë.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Si prezantuesja e “Përputhën’ Bora Zemani dhe Arta, kanë një stil të veçantë ku vishen bukur.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Por, ajo që bije në sy janë ‘getet’ e njëjta që shpesh herë ia kemi parë veshur të dyjave njëjtë./infokosovaJu ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…