E frîkshme, foshnja shëtitet jashtë dritares së katit të tetë

E frîkshme, foshnja shëtitet jashtë dritares së katit të tetë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Një video sho kuese është postuar në You/Tube, ku shihet se si një foshnje qëndron në këmbë në p arvazin e dritares në katin e tetë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Por duket se prindërit e tij nuk e dinë se një rr ëshqitje e vogël mund ti kushtojë djaloshit me je të, shkruan “RT”.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Sipas disa medieve sociale, kjo ngj arje ka ndodhur në qytetin Miass në rajonin Chelyabinsk në Rusi.

Fëmija që po qëndronte në dritare dukej se nuk kishte aspak fr ikë, derisa për një moment dukej se do të bie, por fatmirësisht arrin të ruaj ek uilibrin dhe vendosë të kthehet brenda.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ky r ast kishte t ronditur edhe fqinjët, të cilët me të parë djaloshin në dritare i telefonuan p olicisë. Por pasi që ata u shfaqën në vendin e ng jarjes djaloshi ishte futur brenda.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…