Doli me Atdheun sot dhe dhanë puthje e përqafime, por Antonela thotë se ka pëlqim për një djal tjetër në Për’puthen??

Doli me Atdheun sot dhe dhanë puthje e përqafime, por Antonela thotë se ka pëlqim për një djal tjetër në Për’puthen??

Antonela pati një takim tepër r omantik me Atdheun por nuk hezitoi të fliste për Blerimin, i cili duket tepër i z emëruar me të.

Antonela e tha qartë se ka pëlqim për të, ndërsa Ola dhe Aristela shprehën dëshirë për të njohur Atdheun.

Antonela: Do të dal më të tjerë. Kam pëlqim për Blerimin akoma.

Blerimi: Edhe unë kam pëlqim si fizik, por kam d yshimet e mia.

Aristela: Edhe unë kam pëlqim për Atdheun.