Del “listave sekrete e PS”! Ja ke do votoje Ardit Gjebrea, Alketa Vejsiu, Rovenda Dilo, Ermal Mamaqi dhe Arbana Osmanit…

Del listave “sekrete e PS”! Ja ke do votoje Ardit Gjebrea, Alketa Vejsiu, Rovenda Dilo, Ermal Mamaqi dhe Arbana Osmanit…

Del “listave sekrete e PS”! Ja ke do votoje Ardit Gjebrea, Alketa Vejsiu, Rovenda Dilo, Ermal Mamaqi dhe Arbana Osmanit/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në li stën sek rete që lapsi.al ka arritur të sigurojë janë vjedhur dhe të dhënat personale të njerzve të skenës dhe të ekranit, Nr i tyre i telefonit, i I D e kështu me radhë. …Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…