Adriana dhe Keith po bëhen prindër?.

Adriana dhe Keith po bëhen prindër?.

Para pak muajsh Adriana Matoshi bëri publike lidhjen me futbollistin afrikan, Keith Groeneveld. Aktorja tregoi se për herë të parë është njohur me Keith në një lokal dhe të dy u shprehën mjaft të lumtur për historinë e tyre të dashurisë. Pavarësisht gjithë paragjy ki meve, ata të dy po e shijojnë në maksimum romancën e tyre pasi herë pas here ndajnë me ndjekësit momente ku shfaqen mjaft të lumtur në shoqërinë e njëri-tjetrit.

Megjithatë çiftit i duhet që këtë lidhje ta jetojë në distancë, duke qenë se Ardiana jeton në Kosovë dhe Keith shumë larg saj. Por futbollisti vjen herë pas here për t’u takuar me Ardianën apo i dërgon dhurata të ndryshme për ta mbajtur gj allë dashurinë mes tyre.

Keith i ka bërë një dedikim në Instagram Adriana Matoshit, por nuk është shumë i qartë me pa ralajmërimin.

“Shihemi së shpejti dashuria ime. Ata nuk janë gati për atë që i pret. Të dua, më mungon, qëndro e fortë”, shkruan I dashuri 19 vite më i ri i Matoshit i cili ka p ozuar me barkun te dora e aktores dhe kaq u desh që dyshimet për një sht atzëni të pestë të saj të fillojnë.