Zyrtari i AAK-së e krahason Vjosa Osmanin me Linda Morinën

Zyrtari i AAK-së e krahason Vjosa Osmanin me Linda Morinën.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ish zëvendësministri i Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinorë nga radhët e AAK-së, Besim Demi, përmes një statusi në rrjetin social F acebook e ka krahasuar kryetaren e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, me këngëtaren e cila është bërë v irale në rrjete sociale me videot e saj Linda Morina.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Demi në st atusin e tij e ka postuar një foto të kryetares së Kuvendit derisa po mbahet se anca plenare për zgjedhjen e komisioneve parlamentare.“Udhëheqja sot e Seancës së Kuvendit; Linda Morina në a ksion” ka shkruar Demi ne Facebook.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…