Zbulohet Pse femrat bėrtasin kur bëjn s*ks me burra tjerë!

Zbulohet Pse femrat bėrtasin kur bëjn s*ks me burra tjerë!Jy ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Në të vërtetë një studim i publikuar në revistën shkencore “Archives of S.e.xual Behavior” ka zbuluar se nuk ekziston asnjë lidhje mes org.azmës së femrës dhe shprehisë me zë./Pak sekonda pasi ta kaloni ma rketingun shfaqen pamjet

Kjo pasi u zhvillua një so ndazh bazuar në 71 femra me moshë nga 18 deri në 48 vjeçe, dhe në pjesën më të madhe të ra steve, u zbulua e vërteta.Femrat që ul.ëra.sin me fo.rcë gjatë r.aportit se.ksual, e bëjnë vetëm për të kë.naqur dhe st.imuluar partnerin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet