Tea sqaron të vërtetën e puthjes me një djalë tjetër, që tråzoi gjithë rrjetin

Tea sqaron të vërtetën e puthjes me një djalë tjetër, që tråzoi gjithë rrjetin.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ditët e fundit në rrjete sociale dhe media qarkulloi me shpejtësi një video, në të cilën Tea shfaqej duke shk ëmbyer puthje në ce p të buzës me një djalë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Këtë të fundit fillimisht ajo e prezantoi si shokun e saj, por më pas kjo puthje i habiti të gjithë dhe i bën ndjekësit të d yshonin se ata të dy kishin nisur një lidhje.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Për më tepër dyshimet u shtuan pasi Tea vendosi ta fshinte këtë video nga ll ogaria e saj.

Mirëpo Tea ju ka dhënë fund a ludimeve duke treguar se si qëndron e vërteta.

Ish-konkurrentja e “Përputhen” ka treguar se djalin në fjalë e ka thjesht mik të mirë dhe se nuk do të flasë më fare për lidhjet e saj këtej e tutje.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

“Atë që ke bërë video aman ça e ke, burrë?”, e ka pyetur një ndjekës Tean.

“Sigurisht që jo, Geri është një miku im i vjetër. Kur vjen puna tek lidhjet e mia r omantike, shanset janë që kurrë nuk do lejoj askënd të dijë asgjë”, është përgjigjur ajo.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…