Juli dhe Mevlani bëjnë namin sërish me këngën e tyre të re, mijëra klîkime vetëm për 24 orë

Juli dhe Mevlani bëjnë namin sërish me këngën e tyre të re, mijëra klîkime vetëm për 24 orë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Cdo kenge te Mevlanit e kemi mesuar thuajse permendesh,ato i degjojme kudo pasi pelqehen shume nga publike.Ne lokale,makina, Instagram e gjithashtu ne koncertet e shumta qe Mevlani po organizon kohet e fundit.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Mevlani kesaj here i kendon “Tr adhetares se nd jenjave” te tij.Me titullin “Dashnia”, me nje kenge r itmike i kendon dashurise se tij e cila erdhi kur ai i kishte humbur shpresat ne dashuri. Kjo kenge eshte bashkepunim me Julin perseri dhe ndryshe nga kenga e pare,kesaj here cunat i kendojne dashurise “se mire”.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…