Emocîonuese/ I madhi Robin Krasniqi çel bunar të ujit të pijshëm për ata që janë në nevojë: Prej Zotit vjen suksesi

Emocîonuese/ I madhi Robin Krasniqi çel bunar të ujit të pijshëm për ata që janë në nevojë: Prej Zotit vjen suksesi.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

K ampioni i botës në b oks, Robin Krasniqi, ka hapur me mjetet e tij një bunar të ujit të pijshëm në një krahinë të quajtur Sindh në Pakistan.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Për këtë ka njoftuar vet Krasniqi përmes një postimi në llco ga rinë e tij në Instagram, transmeton KlanKosova.tv.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

“Prej Zotit vjen suksesi! Uji është elementar për jetën tonë, ne e shijojmë çdo ditë dhe e shohim të vetëkuptueshëm konsumimin e ujit, por ka shumë vende në botë ku njerëzit nuk kanë ujë të pijshëm”, është shprehur Krasniqi.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

“Andaj jam shumë i lumtur se kam arrit me ndërtu një bunar të ujit të pastër i cili rrjedh 24 orë në ditë në njërin nga vendet më të va rfra në botë, ku njerëzit kanë shumë nevojë për ujë”.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…