E fundit : Gjermania dhe disa vende te tjera te BE do te hapin kufirin me vendin tone, ja data qe pritet.

E fundit : Gjermania dhe disa vende te tjera te BE do te hapin kufirin me vendin tone, ja data qe pritet.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mëp0shtë…

Lajme te mira vijne nga nga qeveria gjermane ku pritet se ka marrë një tjetër vendim duke lejuar udhëtimet për shtetasit jo-europianë për shkak të pand emisë dhe pritet qe pas 30 shtatorit te merren ma sa le htesuese per ata qe duan te vizitojne gjermanine dhe kjo pritet pas muajit shtator../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota