Vjen Lajmi BEFASUES Nga Gjermania Për Shqipërinë E Madhe Dhe Albin Kurtin…

Vjen Lajmi BEFASUES Nga Gjermania Për Shqipërinë E Madhe Dhe Albin Kurtin…

Gazetari gjerman i të përditshmes së famshme, Frankfurter Allgemeine Zeitung, Michael Martens, i cili e ka mbështetur rrugën e Albin Kurtit drejt karrigës së kryeministrit të Kosovës, po shprehet i be fasuar nga veprimi i kryetarit të Lëvizjes Vetëvendosje për të marrë pjesë në zgjedhjet parlamentare në Shqipëri, ra porton Gazeta Express.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Martens ka publikuar një artikull me titullin “Ëndrrat e mëdha shqiptare“, duke shkruar se “Kryeministri i Kosovës Kurti është në zgjedhje në Shqipërinë fqinje. Një degë e partisë së tij po lu fton për votat dhe ëndërron për një bashkim të të dy shteteve”.Ai tha se partia e Kurtit nuk ka ardhur në pus htet në Kosovë për re torikën e saj të “Shqipërisë së Madhe”, por për ta re formuar Kosovën.“Vetëvendosje, partia e Kryeministrit të Kosovës Albin Kurti, nuk u zgjodh për r etorikën e tij të Shqipërisë së Madhe. Premtimi për ta re formuar Kosovën ishte th elbësor. Por Vetëvendosje garon për votat në zgjedhjet e ardhshme parlamentare në Shqipërinë fqinje”, shkroi Martens.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive