Policja më e bukur në Kosovë vazhdon me pozat provokuese

Polîcja më e bukur në Kosovë vazhdon me p0zat pr0v0kuese.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Tash e sa kohë, Linda Aliu, njihet si po licja më s eksi në Kosovë. Me fotografitë e saj nëpër rrjete sociale, ajo ka zgjuar edhe k ureshtjen e mediave të huaja, shkruan Express.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ajo ka kohë që poston fotografi mjaft jos hëse në llogarinë e saj Instagram.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Së fundmi, ajo ka publikuar një fotografi me një fustan të zi të shkurtër.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Për po licen kosovare ka shkruar edhe revista britanike Express.co.uk. Aty thuhet se mijëra njerëz e kanë shpërndarë fotografinë e Linda Aliut e cila po e shijon punën e saj të ëndrrave si po lice.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Fotografia e Lindës me u niformën e po licisë ka bërë që në rrjetet sociale t’i dërgohen asaj oferta nga sallone bukurie dhe parukerie që të merret si model bukurie.

Aliu numëron mbi 85 mijë ndjekës në Instagram.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…