I martuar me tre fëmijë, 58-vjeçari shqiptar e thotë copë fare: Dua një femër tjetër në krėvat, gruaja që kam pranon

I martuar me tre fëmijë, 58-vjeçari shqiptar e thotë copë fare: Dua një femër tjetër në krėvat, gruaja që kam pranon…Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

I martuar me tre fëmijë, 58-vjeçari shqiptar e thotë copë fare: Dua një femër tjetër në kre vat, gruaja që kam pranon

Siç e dini telefonatat tek Aldo/Morning Show janë nga më të ç uditshmet. Rasti që ka bërë përshtypje ka qenë ai i një 58-vjeçar nga Burreli. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! ma rket!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…