Encës I Kërkohet Përdorimi I Maskës Në Dubai, Mbulon Fytyrën Me Bîkini

Encës I Kërkohet Përdorimi I Maskës Në Dubai, Mbulon Fytyrën Me Bîkini.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Enca ka postuar Insastoryn interesant nga Dubai. Këngëtarja e njohur ka zgjedhur si d estinacion pushimi qytetin e famshëm të Dubait.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Ajo përmes publikimeve të shpeshta na ka treguar mjaft de tajisht për ek speriencën e saj të mrekullueshme atje dhe thuajse në të gjitha fotografitë ajo shihet pa maskë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Si duket së fundmi asaj i është kërkuar mbajtja e maskës sepse këngëtarja ka publikuar pamje të maskës u nike që po përdor atje.

Enca ka vendosur që pjsën e lartme të bîkineve ta mbajë në fytyrë si një lloj ma ske lu ksoze… Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..