A është ende e vîrgjër Shkendije Mujaj?.

A është ende e vterhiqe vîrgjër Shkendije Mujaj?.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Dikur e njihnim si këngëtare, mirëpo ka kohë që më nuk po këndon, nuk po sjellë risi në muzikë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Shkendije Mujaj më tepër mbetet a ktuale falë fotove p rovokative.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Për vite me radhë, të pa smet e kanë mbajtur në qendër të vëmendjes Shkendijen.

Megjithatë, ajo është e fortë edhe në një aspekt tjetër, në lëshimin e deklaratave bo ma s tike dhe nganjëherë të çu ditshme.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

E vërtet që deri më tani Shkendija nuk është folur të ketë qenë në lidhje me ndonjë mashkull, ama deklarata e saj se është “e vîrgjër” mbetet befasuese.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…