Shqiptari: Kam pasur 400 dashnore kurse në Mal të Zi jam martuar me pesë grua unë dhe kam bërë…..

Shqiptari: Kam pasur 400 dashnore kurse në Mal të Zi jam martuar me pesë grua unë dhe kam bërë…..Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Bekim Stokaj, nga komuna e Decanit ku ka treguar për j etë pr ivate, ku thotë se në je tën e tij ka pasur më shumë se 400 femra.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

“I kam pas diku mbi 400 femra në krejt Evropën”, ka thënë ai në “nKosovë Show”.

“Ja kam nisur karrierën me femra në vitin 1998”, ka thënë ai. Ai ka thënë se në Mal të Zi është martuar me 5 gra.

“Kam jetuar bashkë me to një vit”, ka thënë ai. Ai ka treguar se lidhja me këto ka zgjatë një vit, dhe më pas ka shkuar në Gjermani.

Stojkaj që ka dëshirë ta quajnë M axi ka thënë se re kordin botëror e ka th yer në Gjermani. “Për puthje jam njëshi në Evropë, ka ndodh për një ditë i kam pu thur 70 femra. Kur i kam pu thur 70 femra për një ditë më ka ra të fi kët”, ka thënë ai.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…