Reperi i njohur shqiptar e pranon hapur: U ndava me gruan, mbase….

Reperi i njohur shqiptar e pranon hapur: U ndava me gruan, mbase….Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Reperi i njohur shqiptar, S4MM, ka qenë këtë javë i ftuar në emisionin “Prive”. Ai ka rrëfyer shumëçka nga karriera dhe jeta e tij personale, gjersa nuk ka he z ituar të komentojë edhe mbi lajmet për nd arjen e tij nga ish-bashkëshortja e tij, Filiz Ismaili.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Reperi me prejardhje nga Tetova u shpreh se me ish-gruan i ka n darë rrugët, por që ende ruan ra porte të mira me të. “Çfarë ka dalë në media pak a shumë është e vërtetë, nuk është që jemi ndarë – unë prapë me personin në fjalë kam kontakt, flasim, thjeshtë si të them i kemi ndarë rrugët e lidhjes. Por unë prapë kam kontakte, e respektoj, nuk i dihet të ardhmes.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

“Me dokumente unë prapë jam i martuar me të, por ashtu është, nuk është që jemi ndarë. Ne flasim, nganjëherë edhe takohemi një herë në dy-tre muaj kur shihemi, sepse tash edhe puna e COVID-it s’kam mundur të udhëtoj”, është shprehur reperi.

Tutje, ai ka he dhur poshtë pr etendimet që kënga “Tradhtare” të ketë qenë një ded ikim për ish-partneren. I njëjti po ashtu rrëfeu se “diss”-at nga disa prej reperëve të estradës, kanë qenë një rrugë e tyre për të depërtuar në tregun e muzikës, me anë të n gacmimit ndaj r eperit.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…