Pa Asgje Fare/ Ja Si Duken Bora Zemani Dhe Xhensila Myrtezaj Sic I Ka Bere Nena.

Pa Asgje Fare/ Ja Si Duken Bora Zemani Dhe Xhensila Myrtezaj Sic I Ka Bere Nena.

Jane nder personazhet me te dashura dhe me te pelqyera nga nje publik dhe nje au dience e gjere ne Shqiperi, Xhensila Myrtezaj, dhe Bora Zemani, pelqehen nga nje au dience e gjere ne Shqiperi.

I shohim shpesh ne ekranet e televizionit apo rrjetet sociale, por gjithmone te k uruara deri ne detaje. Asnjehere nuk i kemi pare natyrale dhe pa makeup.

Kete here ,ne rrjetin social instagram, ne ll ogarite e tyre , vajzat vip zgjodhen te ndajne foto me miqte se si duken pa pike grimi ne fytyre dhe krejtesisht natyrale… sht1p me p0shte dhe ju del v1dj0 e pl0te