NGA PAKUJDESIA VJOLLCËS I ZBULON FUSTANI DIÇKA MË SHUMË…..

NGA PAKUJDESIA VJOLLCËS I ZBULON FUSTANI DIÇKA MË SHUMË…..

Vjollca Haxhiu është këngëtare shumë e njohur për publikun shqiptar.

Ajo është shumë e përkushtuar ndaj profesionit të saj, duke qenë ndër këngëtaret më të kërkuara për ahengje dhe mbrëmje të shumta muzikore.

Edhe pse është “goxha” në moshë, Vjollca gjithmonë i kushton rëndësi paraqitjeve të saj duke qenë mjaftë e komentuar.

Në një mbrëmje të mbajtur net më parë Vjollca është paraqitur me një fustan të gjatë dhe e rregulluar bukur, po ajo çka bie në sy i është zbuluar një det aj i panevojshme.

Kjo ndodhi për shkak të pakujdesisë së saj, dhe po vërehet shumë , apo?