MILAIM ZEKA TREGON EMRIN E ARTISTËS ME TË CILËN DO DONTE TA KALONTE NJË ÑATË

MILAIM ZEKA TREGON EMRIN E ARTISTËS ME TË CILËN DO DONTE TA KALONTE NJË ÑATË.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1deon më p0shtë…

Milaim Zeka, emër ky shumë prezent edhe në botën e show bizzit, së fundmi ka qene i ftuar në njërin nga emisionet kosovare dhe përgjigjja e tij për një pyetje nuk kishte se si të mos të bëhej lajm
Në emisionin “Libero”, ai u pyet se me cilën artiste korovare do të donte të kalonte një n atë, Milaim Zeka nuk p ërtoi të përgjigjet me plot sinqeritet.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1deon më p0shtë…